X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Thuiswerken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 18-08-2010
Auteur: Tane
Miljoenen mensen hebben momenteel succes op het gebied van thuiswerken. Ook u kunt genieten van de voordelen die het thuiswerken biedt. Het enige wat van u wordt verwacht, is dat u enkele uren per dag beschikbaar hebt. Thuiswerken is de overweging waard wanneer u kinderen heeft, gepensioneerd bent, een student bent of een handicap hebt. Of als u gewoon een extra zakcentje wilt bijverdienen.

Thuiswerken om uw rekeningen te kunnen betalen

Met de huidige economische crisis wordt het ons niet gemakkelijk gemaakt. Gezinnen met een modaal inkomen kunnen nog net het hoofd boven water houden. Wat te denken aan de economisch zwakkeren, zoals werklozen, gepensioneerden en studenten? Thuiswerken kan iedereen, jong en oud, wel of geen opleiding, helpen om de rekeningen te kunnen betalen.

Legitiem thuiswerken

Het is belangrijk dat u thuiswerk regelt via een echt bedrijf. Zo bieden energiemaatschappijen commissies aan voor elke aangebrachte klant door particulieren. Hierbij gaat het om de huidige legitieme energiemaatschappijen. Ook zijn er legitieme bedrijven die geld overhebben voor onafhankelijke opinies middels online enquÍtes of mystery shopping. Mystery shopping betreft het bezoeken van winkels en warenhuizen en het uitbrengen van een verslag omtrent de klantvriendelijkheid, voorradigheid en hygiŽne van de winkel. Ander populair thuis werk zijn het fungeren als klantenservice, medische facturering, het vertalen van teksten, administratief werk en data-entry werkzaamheden.

Thuiswerken en de benodigdheden

Om te kunnen thuiswerken heeft u een moderne computer en een internetverbinding nodig. In het geval van commerciŽle werkzaamheden is ook een telefoon van essentieel belang. Zonder een stap uit uw huis te zetten kunt u aan thuiswerk komen. Met een beetje een kritische houding en creatief zoeken op internet, komt u zo aan geschikt thuiswerk.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2010-08-19
( +2 )

Gemakkelijk is het niet om aan goed betaald thuiswerk te komen. Ideaal is het wel om je eigen uren in te kunnen delen. Bij mysterie shoppen moet je wel vooraf zelf betalen en ook dat kan niet iedereen.
Kapoentje, 2010-08-26
( +3 )

Een goed thuiswerk daar droomt iedereen wel van maar is niet gemakkelijk te vinden natuurlijk.Goed artikel.
Teeuwsen, 2012-03-08
( +2 )

Wil graag thuis inpakwerk.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl