X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Integreren belangrijk?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 21-08-2010
Auteur: Carina03
De integratiebureaus gillen moord en brand nu er dreigt gestopt te worden met de re-integratie om de werkelozen terug aan het werk te krijgen.

Goede bezuiniging

Als je iemand kent die aan de integratie heeft deelgenomen dan weet je dat hier een goede bezuiniging gevonden is die ook nog eens veel opbrengt. De bureau's verdienen belachelijk veel geld per deelnemer en leveren van alles af behalve werk. De meeste tijd wordt doorgebracht door dingen die een welwillende werkzoekende ook thuis, in de bibliotheek of op het arbeidsbureau kan doen. Op deze plaatsen kost het geen duizende euro's maar slechts het beetje stroom dat gebruikt wordt door de werkzoekende.

Dagindeling integratie

Natuurlijk wordt er begonnen met een inleidend gesprekje. Je krijgt tips over het schrijven van een sollicitatiebrief en moet deze ook oefenen en het op papier zetten van je cv. De taak van de docent zit erop voor die dag en de werkzoekende gaat zelfstandig aan de slag met het zoeken naar vacatures op het internet. Veel werkpleinen verplichten de integratie waardoor er bij deze "scholing" veel tegenzin ontstaat wat niet echt helpt. De mensen doorzien snel dat ze hier niets mee opschieten en horen dan ook nog dat het integratiebureau gemiddeld 5000 euro ontvangt per deelnemer. Geld weggegooid in het putje bij mensen die het zo goed hadden kunnen gebruiken maar meestal buiten hun schuld om werkeloos zijn geworden waardoor zij moeten inleveren. Hoe je een sollicitatiebrief moet schrijven of een cv, het zoeken naar vacatures, inschrijven bij uitzendbureau's het kan allemaal via het internet. Werken zou het als een integratiebureau is aangesloten bij het bedrijfsleven waardoor er een baangarantie gegeven kan worden bij goed afsluiten van de integratie. Maar net als de werkzoekende staat ook het integratiebureau hier met lege handen.

Reacties op dit artikel
H berkel, 2010-08-23
( +2 )

Goed artikel een spijker op zijn kop, die integratiebureaus zijn waardeloos.
Carina03, 2010-08-23
( 0 )

Dank je, ik begrijp ook niet dat er niet al veel eerder is ingegrepen.
Ismael, 2010-08-30
( +1 )

Integreren doe je zelf elke dag een beetje meer en daarvoor heb je geen duur bureau voor nodig!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl