X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Tips bij het organiseren van een vriendenweekend

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Redrose Redrose Auteur op infoyo sinds
04 Januari 2011


Bekijk het profiel van Redrose
Datum: 02-08-2017
Auteur: Redrose
Tegenwoordig heeft iedereen een volle agenda. Je hebt niet vaak de tijd om met al je vrienden af te spreken. Een vriendenweekend is een geweldige reden om al je vrienden weer te zien en heerlijk bij te praten. Organiseer jij binnenkort een vriendenweekend? Wij geven je graag tips om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke vriendenweekend gaat worden.

Prik een datum

Het is niet altijd even makkelijk om een datum te vinden waarop jullie allemaal beschikbaar zijn. Begin eerst met het kiezen van een weekend waarop iedereen vrij is en kan meedoen. Vaak neemt deze stap het meeste tijd in beslag.

Kies een locatie

Voordat je van start gaat met het organiseren van je vriendenweekend, is het van belang om een locatie te kiezen. Waar gaan jullie naar toe? Nu is het ook relevant om te bepalen met hoeveel man jullie zijn. Dit is handig als je daadwerkelijk activiteiten wilt gaan reserveren voor jullie groep.

Bepaal het budget

Het budget is bepalend voor de hoeveelheid en soort activiteiten die jullie kunnen doen. Bepaal samen het budget zodat jullie vervolgens kunnen kijken welke activiteiten passen binnen het budget.

Actief en avontuurlijk

Tijdens een vriendenweekend moet er wat te beleven vallen. Het liefst wil je natuurlijk zoveel mogelijk gekke en gezellige activiteiten doen. Organiseer een actief en avontuurlijk weekend samen met je beste vrienden. Ga samen paintballen op bijzondere locaties in Nederland of verras je vrienden met een geweldig weekend in de Ardennen.

Prik een datum

Het is niet altijd even makkelijk om een datum te vinden waarop jullie allemaal beschikbaar zijn. Begin eerst met het kiezen van een weekend waarop iedereen vrij is en kan meedoen. Vaak neemt deze stap het meeste tijd in beslag.

Sweaters

Laat samen met je vrienden jullie sweaters bedrukken. Zo weet iedereen tijdens het vriendenweekend dat jullie bij elkaar horen. Er is te kiezen uit een groot assortiment sweaters. Je bent altijd verzekerd van de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Voor elk budget is er wel wat leuks te krijgen. Alle soorten sweaters worden bedrukt op de manier hoe jullie zelf wensen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl