X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Voorkom ziekteverzuim met deze tips

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Rudymans Rudymans Auteur op infoyo sinds
21 Februari 2011


Bekijk het profiel van Rudymans
Datum: 28-08-2017
Auteur: Rudymans
Als eigenaar van een grote organisatie wil je het aantal zieke medewerkers door het jaar heen zo laag mogelijk houden. Des te meer mensen er immers ziek zijn, des te lager is de productiviteit en dus de omzet van je organisatie als geheel. Er zijn verschillende manieren om het ziekteverzuim onder medewerkers terug te dringen. Mensen die met stress of een burn-out thuis komen te zitten kun je helpen door regelmatig bedrijfsuitjes te organiseren en te zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer. Ook voor het voorkomen van lichamelijke klachten kun je als werkgever verschillende maatregelen treffen. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Ergonomisch werken de nieuwe trend

Een van de trends van dit moment is een ergonomische manier van werken. Onder ergonomisch werken verstaan we het aannemen van de juiste werkhouding achter je bureau. Op die manier worden vervelende rug- en nekklachten tegengaan, wat de kans op ziekteverzuim verkleint. Een goede houding begint bij het op de juiste hoogte zetten van een bureaustoel. Zo moeten je knieŽn in een hoek van negentig graden staan en moet je onderrug tegen de rugleuning van de stoel aangedrukt worden. Zo dwing je jezelf om rechtop achter je bureau te zitten tijdens het werken.

Hulpmiddelen om ergonomisch te werken

Naast een goede werkhouding zijn er verschillende hulpmiddelen om ergonomisch werken makkelijker te maken. Bakkerelkhuizen.nl is een aanbieder van dergelijke hulpmiddelen! Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van monitorarmen op kantoor. Deze monitorarmen zorgen er niet alleen voor dat je meer ruimte overhoudt op een bureau, ook zorgen ze ervoor dat medewerkers niet voortdurend naar beneden hoeven te kijken tijdens het werk. Ze kunnen de monitor met deze monitorarmen op ooghoogte hangen. Een alternatief voor de monitorarmen zijn een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord, enzovoorts.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl