X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Thuiswerk, wel of niet?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van jocelyn jocelyn Auteur op infoyo sinds
22 September 2008


Bekijk het profiel van jocelyn
Datum: 26-09-2008
Auteur: Jocelyn
Thuiswerk is waar veel mensen naar op zoek zijn. Lekker je eigen uren indelen, en daarbij een zakcentje bijverdienen. Helaas is het moeilijk om thuiswerk te vinden die je leuk vind, en die betrouwbaar is.

Het vinden van thuiswerk

Op dit moment zijn er een heleboel aanbieders van thuiswerk. Er zijn ook een heleboel verschillende dingen die je kunt doen. Je kunt administratief werk doen, of productie, maar je kunt ook bezig gaan op het internet. Dus de eerste vraag die je aan jezelf moet stellen, is wat je precies wilt doen. En natuurlijk wat je kunt doen. Heb je ruimte voor productiewerk? Kun je de stapels papierwerk door in de gestelde tijd? Er komt in het begin heel wat bij kijken. Thuiswerk vind, en krijg je niet zomaar.

E-mails

Een veelvoorkomende bezigheid op dit moment is e- mails lezen en/ of verwerken. Er zijn 'spaar' programma's op het internet, waar je een paar centen kunt verdienen door het lezen van de e- mails die zij naar je e- mail account sturen. Is op zich wel grappig, maar de verdiensten zijn niet hoog, en hard gaan ze ook niet. En het is ook niet zo dat je er elke dag honderd krijgt. Maar denk er wel aan dat het alllemaal in je mailbox komt, dus als je alles gescheiden wilt houden, kun je het beste een aparte e- mail account aanmaken. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar, in plaats van tussen je persoonlijke mails. Op dit moment wordt er ook veel oproepjes geplaatst waarin gezegd wordt dat je 25 euro per verwerkte email kunt verdienen. Kijk hiermee uit! Eerst moet je zelf 25 euro investeren, in het zogeheten ´ startpakket ´. Daarin staat simpelweg beschreven hoe je dat ´pakket ´aan anderen kunt verkopen.Geen tools, geen informatie die je zelf ook niet kunt bedenken. Eigenlijk gaat het erom hoeveel mensen er in kunnen stinken. Je verkoopt dus eigenlijk gewoon een idee, wat beschreven staat in het ´startpakket ´ die je gekocht hebt om te kunnen beginnen. Verwacht dus geen post, het gaat namelijk allemaal via de e- mail. En zo kom je aan die 25 euro per mail.

Betrouwbaarheid

Als je administratief- of productiewerk thuis wilt doen, is het heel erg belangrijk dat je een betrouwbare werkgever vind. Helaas zijn er daar niet zoveel van. Mocht je een advertentie of website tegenkomen waarin thuswerk aangeboden wordt, lees het dan eerst goed door, en probeer ervoor te zorgen dat je extra informatie over het bedrijf of persoon krijgt, die dat thuiswerk aanbied. Er lopen zoveel bedriegers rond, het is ongelooflijk. Pas als je voldoende informatie verzameld hebt, kun je verdere stappen ondernemen. Ook bij thuiswerk wordt er gewerkt met contracten. Hetzij allen voor de opdracht waarvoor jij aangenomen bent, of voor een bepaalde tijd. Niet meer dan logisch toch? Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt. Jij aan hun, en zij aan jou. Pas als alles tot in de puntjes geregeld is, kun je aan de slag. 

Geld verdienen

Als je alles met de werkgever geregeld hebt, kun je aan de slag met geld verdienen. Vaak is het bedrag wat je voor een opdracht gelijk aan normaal uurloon. Als ze bijvoorbeeld 150 euro voor een opdracht betalen, en ze verwachten dat je 15 uur bezig zult zijn, staat dat gelijk aan 10 euro per uur. Niet iedereen betaald dat, soms is het omgerekende uurloon lager! Het is dus geen snel rijk formule. Houd daar rekening mee. Meestal wordt het geld wat verdiend is gewoon via de bank overgemaakt. Soms wordt het contant betaald, bij afhalen, of als je het eindproduct hebt weggebracht.

Belastingdienst

Ook als je thuiswerkt, moet er gewoon belasting betaald worden over het bedrag wat je verdiend hebt. Veel mensen weten dit jammer genoeg niet. De bedrijven die thuiswerkers aannemen, moeten ook alles verantwoorden, dus ook de belastingdienst. Zo weten ze ook dat jij geld verdiend hebt. Dus als je thuis gaat werken, neem dan contact op met de belastingdienst, om zo problemen te voorkomen. Hoe klein het bedrag ook is wat je verdiend hebt, de belastingdienst komt erachter, en die beslist hoeveel je uiteindelijk moet gaan betalen. En bij tijdig aangeven, voorkom je grote bedragen die je moet betalen.

Gewoon een baan

Ook al zitten er nogal wat voordelen aan, om thuis te werken, thuiswerken is en blijft een baan. Je hebt verantwoordelijkheden, je verdiend je geld, en betaald ook gewoon belasting. De discipline die je nodig hebt om thuis te werken, is zwaarder dan wanneer je ergens anders werkt, aangezien degene aan wie je de verantwoording af moet leggen kilometers verder weg zit. Zorg ervoor dat als je ergens aan begint, je het ook afmaakt, net zoals bij elk ander bedrijf. Ze rekenen op je, net zoals iedere baas. En ook voor thuiswerkers geldt, voor jou tien anderen!
Als je met alles rekening houd, dat kun je er best wel een leuke, vrije baan op na houden, en alles beter combineren.Veel succes!

Reacties op dit artikel
Christina, 2008-09-29
( 0 )

Helaas maar al te waar.
ben zelf al geruime tijd op zoek,
naar iets betrouwbaars maar of je hoort
niks meer of moet eerst geld erin steken.
je betaald toch ook niet als je voor werk in
schrijft bij een uitzendburo?
Marco, 2009-10-21
( 0 )

Http://infex.woelmuis.nl/09185.html

geld verdienen met het trekken van bezoekers naar je artikel
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl