X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Brief aan een debiteur

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van JerryL JerryL Auteur op infoyo sinds
20 December 2009


Bekijk het profiel van JerryL
Datum: 09-08-2010
Auteur: JerryL
Zo nu en dan kom ik in mijn postvak uit nog oude mails tegen welke ooit voor mijn werk op een Incassobureau naar debiteuren zijn verzonden. Het is soms behoorlijk vermakelijk ze terug te lezen. Ik wil ze graag met eenieder delen. Mocht het aanslaan, alsdan heb ik nog zat leesvoer. Alle namen zijn gefingeerd.

Geachte heer Stoeltie,

Uw e-mail bericht van 03 november 2009 is door ons in goede orde ontvangen. Hierin geeft u aan dat u de vordering binnen de gestelde termijn zou hebben voldaan.

Wij gaan er vanuit dat dit schrijven niet over de bij ons bekende vordering gaat, u heeft namelijk niet binnen de gestelde termijn betaald. Het betalingstermijn is zelfs allang verstreken. De oudste factuur is van 19 februari 2009 en de meest recente factuur is van 19 augustus 2009, welke allen binnen 30 dagen dienden te worden voldaan.

Op 28 oktober 2009 zijn de facturen ter incasso uithanden gegeven aan XX Incasso, hierna voelde u zich pas genoodzaakt de vordering te voldoen. In Nederland zijn hoofdsom en kosten preferent aan elkaar, wat inhoudt dat de vordering pas in haar volledigheid is voldaan wanneer zowel de hoofdsom als de kosten zijn voldaan. Op dit moment zijn door u de buitengerechtelijke kosten ad. Ä420,66 nog niet voldaan. Uw bewering dat u de betaling zou hebben voldaan alvorens u ons schrijven ontving vegen wij volledig van tafel, u heeft namelijk exact het bedrag betaald welke staat vermeld op onze eerste sommatie brief (zie bijlage).

Wij verzoeken u met klem het thans verschuldigde bedrag ad. Ä420,66 voor donderdag 12 november te voldoen naar ons rekeningnummer.

Mochten wij voor donderdag 12 november 2009 geen Ä420,66 van u hebben ontvangen dan zijn wij genoodzaakt deze vordering uithanden te geven aan onze collega deurwaarder. De kosten van deze en eventuele volgende gerechtelijke kosten komen volledig voor uw rekening, evenals de wettelijk erkende oplopende rente.


Hoogachtend,


Dhr. Laurijssen
XX Incasso

Reacties op dit artikel
Juridischeraad, 2010-09-15
( 0 )

Prima, zet er nog een paar voorbeelden bij.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl