X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Gratis reclame maken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+16
  Goed artikel ( +22 )
  Slecht artikel ( -6 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 07-12-2009
Auteur: Tane
Veel ondernemers denken dat het maken van reclame een dure zaak is. Toch zijn er mogelijkheden om (bijna) gratis reclame te maken. Zo kunt u gratis reclame maken via bulletin boards, internet, radio en televisie. Het kost uw bedrijf niets of heel weinig.

Gratis reclame maken

Gratis reclame lijkt een onmogelijke zaak. Toch zijn er verschillende manieren waarmee de kosten van adverteren kunnen worden gedrukt. Dit met de inzet van wat fantasie en creativiteit. Ten eerste kunt u gratis reclame maken via bulletin boards in de buurt, zoals in supermarkten, bibliotheken en eethuisjes. Daarnaast zijn er zijn een hoop mogelijkheden om gratis reclame te maken via internet, radio en televisie. Het kan goedkoper dan de gemiddelde ondernemer denkt.

Gratis reclame maken via internet

Een bedrijf dat bijna gratis reclame wil maken, kan artikelen in de media publiceren over haar vakgebied. Goede artikelen worden gewaardeerd en zo komt de lezer ook meer te weten over het bedrijf en wat het bedrijf biedt. Door de stijging van het aantal internetgebruikers zijn er ook websites gekomen waarvoor u artikelen kunt schrijven. Zo kunnen de artikelen gratis worden gepubliceerd op het internet en zullen dagelijks honderden mensen de artikelen lezen.

Gratis reclame maken via radio en televisie

Zodra het bedrijf enige erkenning heeft gekregen, zal het bedrijf binnen no-time aan populariteit winnen onder de menigte. Deze populariteit kan leiden tot een uitnodiging op radio en televisie, talkshows en zelfs tot interviews. Zulke kansen moeten niet worden gemist, omdat u hierdoor als ondernemer gratis reclame kunt maken. Wanneer uw bedrijf niet wordt uitgenodigd kunt u natuurlijk zelf ook de media benaderen. Wanneer een ondernemer in de publiciteit durft te treden, dan wordt de ondernemer als betrouwbaar gezien en zullen er meer orders binnenstromen.

Reacties op dit artikel
Deroni, 2010-01-27
( +8 )

Ja ik wil wel reclame maken maar hoe weet ik niet
Tane, 2010-01-28
( +3 )

Hoi Deroni,

Lees bovenstaand artikel over het maken van gratis reclame opnieuw door en begin na te denken over hoe het bedrijf of de website te profileren op internet. Meestal begint dat met het aanbieden van kwaliteitsartikelen en het maken van links. Mensen komen dan vanzelf via zoekmachines en na een tijdje gaat het balletje rollen. Mensen gaan contact met je zoeken en doen je allerlei aanbiedingen.

Succes
Tane
Golsteijn, 2010-03-26
( +4 )

Hallo ik ben Nederlander en woon al 25 jaar in Duitsland maar omdat ik daar een helen hoop geld verloren heb wil ik nog eens opnieuw als vrije medewerker van de Firma cacaomundo in Nederland en Duitsland starten .Deze firma maakt chokolade en bonbons hele lekkere dingen daar ik zelf 62 jaar ben zoek ik mensen die nog eens wat willen veranderen in hun leven en hier ook nog geld mee willen verdienen zo als b.v.de club 50+ zo wil ze noemen mijn medewerkers als jullie het goed vinden wil ik graag jullie op de hoogte houden hoe het verder gaat.
Tane, 2010-03-26
( +2 )

Hoi GoldSteijn,

Het lijkt me leuk als je ons hier op de hoogte houdt. Mijn toestemming heb je. Het is leerzaam om te zien hoe mensen een bedrijf starten. We willen er graag meer over lezen

Groeten
Tane
Henk, 2010-05-03
( -2 )

Ga allemaal naar: http://sales.webklik.nl/page/vf
Te gekke site, games, muziek, chatbox! en nog veel meer!
Kees, 2010-06-20
( -8 )

Http://www.maffiabusinessonline.nl maffia game kom langs alls je wilt melt je snel aan
Thomas, 2010-07-23
( -7 )

Www.goedkopesupplementen.com
kijk ditg is nu gratis reklame
Avertosolutions.nl, 2010-07-28
( +3 )

Als jullie hulp nodig hebben met het maken van een website of mischien wel een database of andere pc/server gerelateerde werkzaamheden, kun je bij ons terecht
Thomas, 2010-07-28
( -1 )

Ik zoek nog wel iemand die kan helpen met reklame maken voor www.goedkopesupplementen.com
Peter, 2010-08-01
( -4 )

Www.werk-thuis.ws

Gratis reclame
Ricogang, 2010-08-03
( -3 )

Wordt allemaal lid van: http://www.ricogang.nl/

Groetjes,
Ricogang
Mevr. f, 2010-08-20
( -3 )

Geldbus Financieringen is uw partner als het gaat om al uw financiƫle zaken. Of het nu gaat om een hypotheek of krediet, uw pensioen of alle andere schadeverzekeringen, onze deskundige en ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar met een goed en onafhankelijk advies.
Wij zien u graag als nieuwe klant van Geldbus Financieringen!
Andrew, 2010-08-20
( +7 )

Hallo ik ben onlangs een radiostation begonnen en ik wil er reclame maken over me radiostation kan iemand mij misschien helpen?
Dj karel, 2010-08-25
( 0 )

Hallo mensen ik ben dj karel ik ben dj van radio delmare wij zijn tebeluisteren via het internet http://delmar.listen2myradio.com
elke dag met gezellige muziek
we beginnen altijd om 19.00 en op zondag om 12.00 dus als u van leuke muziek houd kom dan eens luisteren.
MVG DJ KAREL
Beheer gun4gangster, 2010-08-27
( -1 )

Kom ook op www.gun4gangster.tk en ontvang als beginner 1.000.000.000 cadeau. Kom ook op www.gun4gangster.tk
Kom ook op www.gun4gangster.tk en ontvang als beginner 1.000.000.000 cadeau. Kom ook op www.gun4gangster.tk
Kom ook op www.gun4gangster.tk en ontvang als beginner 1.000.000.000 cadeau. Kom ook op www.gun4gangster.tk
Kom ook op www.gun4gangster.tk en ontvang als beginner 1.000.000.000 cadeau. Kom ook op www.gun4gangster.tk
Jojo, 2010-08-28
( -1 )

Hoi ik heb een website je moet er echt eens op kijken
www.fristweb.jouwweb.nl
Join the game, 2010-08-29
( -1 )

Beste gangsters,
dit spel begint een beetje saai te worden

join daarom nu mijn spel http://www.mijnmaffia.nl/maffiaspelgame

de hardste vetste en leukste game van dit platform.

het spel is nog maar net online maar dat mag de pret niet drukken

je bent bezet staat er op msn
meld je snel aan je krijgt 5 miljoen bank geld 1 miljoen contant

iedere 5 de lid nog een 25 miljoen bank geld.

de winnaar van de ronde krijgt 100 miljoen bankgeld + bc


we hebben ook nog verschllende actie maar daar voor moet je komen spelen dan kan je die allemaal beleven


Gr. crew maffiaspelgame
Geheim, 2010-09-01
( -3 )

Kijk is op mijnmaffia.nl/topsupermaffia
N.dejong, 2010-09-09
( 0 )

Hallo, wij hebben een heel mooi restaurant op de boulevard in katwijk aan zee (www.thelounge.biz), waar je heerlijk kunt genieten.... aangezien wij onze bekendheid willen uitbreiden, ben ik dus op zoek gegaan naar mogelijkheden.
Bijv via de site van de bollenstreek las ik dat je als bedrijf in aanmerking kon komen van "de pen". De mogelijkheid om een gratis stukje te schrijven en iets te vertellen over je bedrijf. verder heb ik (niet geheel gratis, maar voor een klein bedrag) speurders geplaatst in de regionale kranten van zuid-holland. een speurder is een kleine advertentie die vrij goedkoop is, met een grote oplage.je naam, adres, en website zijn al gauw voldoende toch?
de rest kun je showen op je eigen site.
dus, misschien een kleine tip, van een beginneling.
www.thelounge.biz
Musiclovefm.tk, 2010-09-13
( -1 )

MusicLoveFM.tk chek de site
Internetradio-brunssum, 2010-09-19
( 0 )

Wij hebben een internetradio en zoeken nog luisteraars en leden voor de hyves.
kijk snel op http://www.radio-brunssum.nl
Roger, 2010-09-19
( -1 )

Ook wij zijn pas in december 2009 gestart met:

Eventspotter.nl is de gratis vraag- en aanbodsite voor (kinder) feesten/evenementen & aanbieders van entertainment.

Inmiddels bestaat de ā€œAanbiedersdatabaseā€ al uit meer dan 350 aanbieders in de breedste zin van het woord.
Artiesten, djā€™s, clowns, verhuur van licht en geluid, gevers van workshops, etc, en in alle prijsklassen. Beginners maar
ook (semi) professional entertainment!!! Wij zijn pas 9 maanden online!

Schrijf je gratis in als aanbieder en breng offertes uit op geplaatste feesten/evenementen. Ben je al ingeschreven, check dan je profiel.
Je kunt nu ook een youtube of google promofilmpje uploaden.

Er staan nog evenementen online waarvoor nog offertes uitgebracht kunnen worden!!
Indien er een nieuw evenement geplaatst wordt ontvangt u gratis een mailbericht zodat u een offerte kunt uitbrengen.

Eventspotter.nl zal de site op diverse manieren promoten zodat u nog meer optredens kunt boeken.
Aangezien u gratis gebruik kunt maken van Eventspotter.nl is het moeilijk om landelijk te promoten. Toch zijn
wij bezig met RadioNL en zullen wij binnenkort te horen zijn met een radiocommercial.

Het gebruik en diensten zijn geheel gratis, ook als u ingelogd bent!!!!

Succes,

Roger Koch
www.eventspotter.nl
Webshop hakuna matata, 2010-09-23
( -1 )

Goedemorgen allemaal,

Samen met mijn moeder heb ik een nieuwe webshop geopend. Bij de kvk zijn we aangemeld en ons BTW-nummer is onderweg.
Aangezien de meeste inkopen al zijn gebeurd is het enigste wat ons nog rest, reclame maken!
Onze webshop bied u goedkope sieraden, horloges en woonaccessoires.

De eerste 2 weken geven wij nog eens 5 % openingskorting extra.

Kom snel naar de webshop en voer deze code in voor de korting; B1254.

Tot snel!

Team Webshop Hakuna Matata
www.webshophakunamatata.nl
Webstudiodesign, 2010-09-24
( +1 )

Wilt u een professionele, op maat gemaakte website voor uw bedrijf of als particulier, maar wilt u de kosten wel binnen de perken houden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vanaf 99,95 heeft u bij ons een professionele website!

StudioDesign is een jong bedrijf dat met groot enthousiasme websites ontwerpt en bouwt voor klein, middel en grote bedrijven en particulier uit de meest uiteenlopende branches. Ons team bestaat uit gediplomeerde Webdesigners getraind & afgestudeerd aan het: College of MultiMedia

U kunt kiezen uit vershillende pakketten. Deze prijzen verschillen per pakket.

In alle gevallen is dit:

inclusief uw domeinnaam
inclusief de hostingkosten
inclusief support het gehele jaar.

U loopt bij ons niet tegen onverwachte kosten aan.
Kijk op de site voor meer informatie en/of neem contact met ons op. Wij staan u graag tewoord.

http://www.webstudiodesign.nl
info@webstudiodesign.nl
Milou, 2010-09-24
( -1 )

Milou Bijoux is dƩ webwinkel!

Milou Bijoux bevat onder anderen:

- Kettingen

- Armbanden

- Setjes

- Wrap armbanden

- Sleutelhangers

- Telefoonhangers

Alle prijzen op de site zijn inclusief verzendkosten, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Kom snel een keer kijken!

Alle sieraden op de site heb ik zelf gemaakt. De sieraden zijn stuk voor stuk uniek, dus twijfel niet te lang want voor u het weet is het artikel verkocht!.

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/miloubijoux/


http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/miloubijoux/
Buonissimo kok aan huis, 2010-10-01
( -2 )

Als jullie houden van Italiaans eten dan moet je zeker eens een kijkje nemen op mijn website:
www.buonissimo-kokaanhuis.be

Mvg
Ronny kok aan huis
Sjoekie, 2010-10-23
( -2 )

Http://www.mijnmaffia.nl/Dutchgansterworld/crew
Aro, 2010-11-17
( +2 )

Ik wil wel reclame maken maar hoe weet ik niet
S.swaria, 2010-12-03
( 0 )

Mijn bedrijf heet Hot & spicy foods, en wij zijn net begonnen.
Wij doen kookworkshops van 10 verscillende landen en ook catering.klanten kunnen zelf kiezen welke land gerecht of hapjes zij willen maken,wij zijn ook koffer kok,dat betekent dat wij kunnen bij u thuis komen en koken.
Wij zijn met een heel redelijk prijs en heel lekker eten.
U kunt ons bereiken op deze nummer 0625360456
Bosco, 2010-12-05
( -1 )

Je kan hier ook heel makelijk veel geld verdienen! www.http://gratiscursus-internetbedrijf.webklik.nl
Wolter, 2010-12-14
( +1 )

Veel mensen denken dat een eigen bedrijf simpel is
om het beginnen toch is dat niet zo""
ik ben zelf 11 jaar geleden markt koop man geworden
met dierenbenodigdheden het is hard werken
en zeer leuk om tedoen""
een ding wat erg belangrijk is als je een bedrijf wilt
begingen een goede boekhouder''
wand die verdient geld voor je""
ik heb zelf administratiekantoorreiffers""

kijk ook zelf eens als je een eigenbedrijf wilt www.administratiekantoorreiffers.nl

Saffer, 2011-01-06
( -2 )

Www.administratiekantoorreiffers.nl

Doortje, 2011-01-08
( -3 )

Hoi Allemaal!
Sinds vorig jaar help ik mensen met afvallen en/of een gezondere levensstijl aan te leren.
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en heb verschillende mogelijkheden voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op mijn website;
www.afvallenmetdoortje.nl

Pleiadekft, 2011-01-13
( -1 )

Hallo ,

DROOMHUIS GEKOCHT?
VEEL RESTAURATIE ?
NIEUW HUIS BOUWEN?
ETC....
Wij van PLEIADE KFT hebben Hongaarse werknemers die hier gesetteld zijn, die mannen zijn gespecialiseerd, zeer nauwkeurig en snel . Wij werken voor een mooie prijs.
Let u niet om een offerte aan te vragen.

Wie kan mij verder helpen reclame te maken op een juiste en niet te dure manier ?

MvG,

www.pleiadekft.hu
Shancy's cosmetica, 2011-01-15
( -4 )

Hallo allemaal,
Sins kort ben ik trotse eigenaar van een 100% pure Mineralen webwinkel.

Wat houd dat in? Ik verkoop 100% pure mineralen make up voor elk huidtype.

Bij mij is klant nog koning en betaald u voor wat u koopt zonder poets pas of mooi verkoop praatjes maar puur kwaliteit.
Wij gebruiken geen vul-middelen om grote verkoop marges te hebben en ook geen chemicaliƫn. Onze Make up is niet getest op dieren.

Ook hebben wij hebbe-dingetjes zoals verschillende soorten sieraden en Mineralen en zijn wij Distributeurs van maybe Parfums.

www.shancyscosmetica.com voor ieder wat wils.
Wiersema, 2011-01-24
( -3 )

Beste mensen,

Ik ben kleine zelfstandige en al 11 jaar voor mij zelf bezig als houtsaneerder ,glaszetter ,etc. meer renovatie gericht.
Heb 8 jaar lopen sukkelen met een verkeerde boekhouder wat mij als kleine zelfstandige (zzper) toch wel een hoop ellende bezorgd heeft belastingtechnisch gezien dan.
Ben overgestapt op mijn huidige boekhouder en zie daar het grote verschil van boekhouding, echt erg tevreden over deze persoon hij heeft een hoop ellende voor mij opgelost en alles in de boeken gezet zoals het hoort, ik zal voor degene die hier in geintereseert zijn telefoonnummer en email adres geven 0655704732 Email timfeenstra@orange.nl
Nathan, 2011-02-01
( 0 )


JeVeWe ook voor unieke huis- en tuindecoraties inzetbaar!
Heeft u specifieke ideeƫn over een decoratiestuk in de tuin? Kunt u nergens de metalen aslade of haard vinden die past in uw woonkamer? Of zoekt u een maatgemaakte overdekte carport, een bijzondere gevelbekleding, of iets totaal anders wat nergens te koop is?

JeVeWe kan u helpen uw unieke idee om te zetten in werkelijkheid! Als u een duidelijk omlijst plan heeft, kan JeVeWe de uitvoering verzorgen. Heeft u een idee, maar weet u niet precies hoe u dit vorm kunt geven? JeVeWe helpt u graag uw gedachten om te zetten in een volledig uitwerkbaar plan, binnen de grenzen van de mogelijkheden. Kom gerust eens langs!
www.jevewe.nl
Bendz, 2011-02-12
( +3 )

Ik wil een reclame voor me virtuelen wereld maken maar waar doe je dat nou.
en ik wil het gratis he
Wout, 2011-02-18
( -1 )

Gratis reclame maken nou gewoon door hier ook je producten kenbaar te maken.

voor mij is dat mijn site www.hondentaart.nl de lekkerste snack voor je hond

Anita, 2011-03-16
( -1 )

Ook ik ben voor mezelf begonnen.
Medio November ben ik een eigen zaak gestart onder de naam Anita'sChoice. Als eerste ben ik gestart, als vertegenwoordiger van Miche Bag met de verkoop van deze dames tassen. Dit is een uniek concept waarin met slechts Ć©Ć©n binnentas (basistas) eindeloze combinaties gemaakt kunnen worden met verschillende covers.
Verder heb ik mijn shop nu uitgebreid met andere Fashion Bags en Message Bracelets in diverse kleuren en boodschappen gegraveerd op een metalen plaat (te zien via mijn hyves pagina)


Via deze manier wil ik de aandacht vestigen op verkoopavonden bij mij thuis op de Hugo de Vriesstraat 68 in Aalsmeer, elke dinsdag van 19.30-21.30u. Deze avonden worden gehouden om kennis te maken met het product, onder het genot van koffie of thee in een huiselijke sfeer, tevens kunt een bestelling plaatsen waarna ik het binnen een week kan leveren.

Wilt u op de hoogte worden gehouden dmv een nieuwsbrief met daarin acties en dergelijke stuurt u dan een email zodat ik u kan toevoegen aan mijn klantenbestand.

Hopelijk tot ziens of tot mails!

Hugo de Vriesstraat 68
Aalsmeer
06-31795302

Openingstijden
Dinsdag: 19:30 - 21:30

Movible, 2011-03-25
( -1 )

Voor de garages/monteurs:
Movible.nl is een site waar alleen maar opdrachten in voorkomen van particulieren die problemen hebben met hun voertuig, of voor mensen die hun voertuig willen optimaliseren.

Op onze site staan duizenden advertenties in alle branches met mensen die graag dus voor een leuke prijs hun voertuig willen laten repareren of optimaliseren. U kunt dus een bieding doen op een van de advertententies om hem vervolgens te gaan uitvoeren voor de prijs dat het u schikt.

Wat bieden wij extra?
- Uw omzet zal fors stijgen
- U word opgenomen in de Movible Bedrijvengids, dat houdt in dat u makkelijker vindbaar bent en dus dat uw bedrijf meer bekendheid krijgt.
- Wij zorgen dat uw klantenbestand groeit
- Uiteindelijk dus dat uw bedrijf groter word en meer gaat verdienen.

U kunt zich nu de eerste maand gratis inschrijven, na deze maand vragen wij een kleine vergoeding van slechts 17,95 per maand. Als u meerdere opdrachten via de website binnenhaald heeft u deze kleine vergoeding er meteen al uit.


Voor de mensen die hun opdracht GRATIS willen plaatsen:
Bekend met het dure ritueel bij de dealer? Dat is nu niet meer nodig!

Op onze website Movible.nl staan honderden monteurs ingeschreven die bieden op uw opdracht om deze te repareren of optimaliseren. Wij zorgen er dus voor dat u een betrouwbare monteur krijgt en dat u betaald voor de reparatie naar wat u er voor wil betalen.

U kunt uw opdracht 100% GRATIS plaatsen op Movible.nl en monteurs kunnen dan vandaag nog gaan bieden!
Roel, 2011-03-25
( -1 )

Ik geef vrijblijvend proef pakketten weg op www.gratisvoeding.nl

voor iedereen die Herbalife wil leren kennen! stel snel je pakket samen.
Let op de oplage is beperkt! 100 stuks.

Jaskke, 2011-04-05
( -1 )

Hallo iedereen.
iedereen pleas go to vlinderbizz.jouwweb.nl

dank jullie wel!!!!!!!!
Ledsadvise, 2011-04-06
( +3 )

Goedemiddag allemaal,

Ik spreek namens LEDsAdvise. Wij zijn een bedrijf in LED verlichting. We hebben prachtige producten voor in huis. O.a lampen voor alledaags gebruik, maar ook sfeerartikelen voor op bijvoorbeeld feestjes.

Neem vooral eens een kijkje op onze site en kijk hoe je de sfeervolle verlichting in jouw huis kan halen!

Groeten,
www.ledsadvise.nl
Wolver reizen, 2011-04-07
( 0 )

Beste mensen,

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het maken van reizen voor iedereen op maat. Van 1 tot 1000 personen. Ook verhuren wij touringcars, limousines en taxis. Wilt u gewoon naar een kasteel of andere dagtocht dan kan dat, via ons inboeksysteem.

Kom gerust eens kijken bij www.wolverreizen.eu of www.wolvertouringcars.nl

Ook kunt u live chatten met een van onze medewerkers,

WolVer reizen
reclame afdeling
Wij, 2011-04-11
( -1 )

Goedenmiddag,
wij hebben een bedrijf met fietsen,
maar we hebben er ook nog een fotnesscentrum erbij,
wat moeten wij doen om goede reclame te maken ?
want ons centrum is nog niet zo druk bezocht.
hoogachtend, de eigenaren van Fietsbedrijf.
Jordy geerdink, 2011-04-26
( 0 )

Hallo allemaal ik heb de volgende website gemaakt www.welke-bank.nl
willen jullie een link ruil doen neem dan contact opmet mij
dan kunen we zamen onze webstie's bekender maken
Jordy geerdink, 2011-04-26
( 0 )

Hallo allemaal ik heb de volgende website gemaakt www.welke-bank.nl
willen jullie een link ruil doen neem dan contact opmet mij
dan kunen we zamen onze webstie's bekender maken
Jordy geerdink, 2011-04-26
( 0 )

Hallo allemaal ik heb de volgende website gemaakt www.welke-bank.nl
willen jullie een link ruil doen neem dan contact opmet mij
dan kunen we zamen onze webstie's bekender maken
Charreida, 2011-07-02
( -1 )

Vote! http://www.smaakbattle.nl/wall-of-fame/vote/d2bd8515a50e69ed0b70f30840b8bd1d/ & http://www.smaakbattle.nl/wall-of-fame/vote/9a0f1648d9b62f3741117d14e31ab7a4/ als ik win dan krijg ik een BBQ-party. je bent alvast uitgenodigt! en alle stemmen tellen dus: VOTE!!! thxx!
Niels, 2011-07-11
( 0 )

Ik wil reclamen maken over mijn website www.mijnmaffia.nl/killitnow het is een ultime maffia spel ik heb heel veel leden nodig mijn vraag is of jullie zich kunnen aanmelden op www.mijnmaffia.nl/killitnow
Radio holland express, 2011-07-14
( -1 )

Hou je van muziek, stap dan in het gezelligste en muzikaalste treinstelletje die over het wereld wijde web raast. Dankzij de vele muziekstromingen, van Nederlandstalig tot Engels, van Duits tot chart uitzendingen, van country tot metal......elke dag een aanbod aan gevarieerde programma's voor de liefhebber. Maak een gratis proefrit en overtuig je er van dat een gratis muzikaal reisje niet slecht hoeft te zijn. Stap in op perron www.radiohollandexpress.nl. De machinisten DJ Willem en DJ DarkFire wensen je een gezellige muzikale reis.
Hethollandsegeluuid, 2011-07-27
( -1 )

luister elke dag mee naar de beste muziek van eigen bodem www.hethollandsegeluid.nl
Veluws land, 2011-08-17
( +1 )

Wij zijn Jarno van den Berg en Heleen Groothedde, en wij runnen een kleinschalige boerderij aan de kanaalweg in Vaassen. Ons doel is het houden van dieren op een zo natuurlijk mogelijke manier.
Dat wil zeggen dat ze volop buitenlopen en beschutting voor het weer kunnen vinden in ruime strostallen.
Ook is ons streven om ondanks deze manier van houden ons vlees betaalbaar te laten zijn!

Wij hebben een breed aanbod van ons varkensvlees beschikbaar. Karbonade, fricandeu, rollade, karbonade, verse worst, droge worst etc. Kijk op onze website voor ons totale aanbod.

Om te zien hoe onze dieren leven bent u van harte welkom op onze boerderij, kijk op onze website voor de openingstijden.

Jarno en Heleen
Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06 16940530
Arne, 2011-09-07
( -1 )

Ik kan het nie vinde ail
Airbrushjeffrey, 2011-09-18
( -1 )

Http://www.airbrushtexel.hyves.nl
Clearwebmedia.nl, 2011-09-24
( +3 )

Maak van bezoekers klanten

U bent toe aan een nieuwe, professionele website? Clearwebmedia is een webdesign bureau dat kwaliteits webdesign op maat levert. Onze websites zijn niet alleen grafisch schitterend, ook is het webdesign strategisch ontwikkeld zodat u kosten kunt besparen op uw adword campagnes.

Wij bouwen in nauw overleg met u, uw nieuwe website van de grond af op voor een optimaal resultaat. Innovatief, creatief maar vooral ook functioneel.Natuurlijk krijgt u de hosting CMS en SEO van ons cadeau.

Deze maand: Website inclusief CMS, SEO en hosting voor 999,- vraagt u naar de overige tarieven voor webdesign.

http://www.clearwebmedia.nl
Ddplay, 2011-10-08
( -1 )

Www.ddplay.nl
Radio video's muziek en nog veel meer
www.ddplay.nl

kom ook!
Deltaclean, 2011-10-13
( -1 )

Aangezien het klimaat steeds vochtiger word, spelen wij hierop in door huizen en bedrijfspanden te impregneren. Hierdoor kan er geen vocht meer doordringen.
Tevens reinigen wij objecten. Ook coaten behoort tot onze specialiteit.

neemt u eens een kijkje op onze website: www.deltaclean.nl
Http://www.songtekst.nl.a, 2011-10-16
( -1 )

Voor alle muziek lief hebbers ! hier kun je je eigen songtekst maken , jezelf registreren zodat je sneller jou songtekst of video-clip kunt bekijken . bekijk ook ons Youtube kanaal ! en we hebben nog veel maar dan ook veel meer !

inloggen : http://songtekst.jouwweb.nl/meer/goldsong
registreren : http://songtekst.jouwweb.nl/registreer
Businessme, 2011-10-25
( +1 )

Hallo,

Wij hebben voor onze website www.businessme.nl ook zitten denken hoe wij 'gratis' reclame kunnen maken. Op onze site verkopen wij accessoires zoals stropdassen, bretels, riemen en manchetknopen. Wij hebben besloten om artikelen te schrijven die handig en leerzaam zijn voor de doelgroep van onze site.
Zo hebben wij artikelen over de ontwikkeling en etiquette voor het dragen van bretels en het schoonmaken van je zijde stropdas geschreven. Ook de geschiedenis van manchetknopen hebben wij beschreven. Deze artikelen hebben wij geplaatst voor verschillende sites en op onze eigen blog.
Op deze manier geef je de potentiƫle klanten vertrouwen en laat je zien dat je verstand hebt van het product wat je verkoopt.

Doe je voordeel met deze tip.

Groeten,
Businessme.nl
Strijkmiep, 2011-10-27
( 0 )

Hallo,

Ik ben onlangs gestart met een strijkservice in Breda en omgeving.
Ik vind strijken leuk, en de meeste mensen houden er niet van, of hebben en geen tijd voor. Ook zijn er mensen die dit niet meer kunnen door een beperking (geestelijk of lichamelijk).
In overleg haal ik het strijkgoed op, en kom het weer terugbrengen op een afgesproken tijd, dit alles natuurlijk tegen een kleine vergoeding.

Mocht u meer willen weten!!!!
www.strijkmiep.nl
Elfina, 2011-11-01
( 0 )

Hallo,

Ik ben al een tijdje bezig met een nieuwe lijn sieraden. Sieraden worden alom veel gemaakt en er is veel variatie op dat gebied. Eindeloos gewoon. Nu heb ik toch iets nieuws ontdekt waarvan ik hoop dat het zal gaan doorbreken. Ik werk veel met Tsjechische kristallen en edelstenen. Alles is verguld en verzilverd en er zitten ook wat sterling zilveren sieraden tussen.

Voor mensen die iets nieuws en exclusiefs willen, dan mogen ze graag een kijkje nemen op mijn website.
www.elfina.nl.
Ik heb veel naamsbekendheid nodig, tegen voor nu geringe prijs.
Ik hoop in de toekomst dan meer uit te kunnen geven.
Groetjes Eveline van
elfina.nl
Prullejoep, 2011-11-10
( -1 )

Kijk ook eens op mijn website er staan verschillende interressante en leuke filmpjes op moet je maar eens kijken:

http://www.prullejoep.webklik.nl/page/homepage
Silverstone partycenter, 2011-11-16
( 0 )

Goedkoop reclame maken is niet moeilijk!!
Bij Silverstone partycenter hebben ze verschillende mogelijkheden om bij een heel breed publiek onder de aandacht te komen.
Kom vrijblijvend eens kijken in Zwanenburg en informeer dan naar de mogelijkheden.
Mocht u toch onze kant op komen, bedenk dan ook dat wij DE perfecte lokatie zijn voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!!


Silverstone Indoorkarting/Lasergames/Partycenter

Weerenweg 21-23
1161 AE * Zwanenburg
tel: 020-497 38 58 *
fax: 020-497 66 46*
web www.silverstone.nl
email: jdiessen@silverstone.nl

U kunt ons ook bereiken via,
Facebook
Twitter
Hyves
Linkedinn.
Iniek, 2011-11-22
( 0 )

Wonen, leven en genieten. Je omringen met mooie dingen ā€œgewoonā€ omdat dat plezierig is. Wij zijn een webshop in aardewerk, linnen en accessoires.
tot 31 december 2011 10% korting op het gehele assortiment.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze acties.

www.iniek.nl
Michel, 2011-12-15
( 0 )

Ik doe al een paar jaar mee met heel veel spaar programma,s
maar vooral dit programma bevalt mee heel goed omdat ik wat ik hier verdien ook kan laten uitbetalen in cadeau bonnen van bol.com of de blokker
ook bioscoopkaartje,s is mogelijk
natuurlijk kan je ook gewoon laten uitbetalen op je bankrekening


ik hoop dat jullie het ook een willen proberen
je zal zien dat het best wel snel gaat

Graag wil ik je wat opbiechten. Ik ben compleet gek geworden op het 'Gekkenhuis' dat Gekkengoud.nl heet. Dit is een online spaarprogramma, waarbij je echt geld kunt verdienen met het aanklikken van mailtjes met leuke aanbiediedingen, het meedoen van gratis verdienacties en veel meer. Zelf heb ik al een leuk bedrag gespaard en zodra ik 7 euro heb kan ik het laten uitbetalen. Ook jij kunt je gratis 'op laten sluiten' in het leukste gekkenhuis van Nederland. Ik ontvang hier bovendien 2 euro bonus voor, en als jij je vrienden en andere gekken uitnodigt kun je ook weer ā‚¬ 2 per vriend verdienen. Meld je dus gratis aan op Gekkengoud en ontvang direct ā‚¬ 1 in je Gekken-account kado!

http://gekkengoud.nl/?ref=1062
Multipromo.nl, 2011-12-16
( +1 )

Hallo mede ondernemers!

Leuk om al jullie verhalen door te lezen. Hebben jullie al eens gedacht aan kleding met jullie bedrijfsnaam en diensten erop? Je draagt het elke dag en het kost niks! Voordat ik nog meer tips van goedkope en betaalbare reclame mogelijkheden geef, zal ik me eerst even voorstellen!

"Ik ben Shandro van der Klei. Heb een eigen promotie - reclamebureau. Ik lever promotie en reclame objecten zoals drukwerk, binnenreclame, buitenreclame en textiel aan bedrijven, verenigingen en particulieren. Ook help ik mensen hun producten of diensten te verkopen door mijn grafische blik en marketing visie er op los te laten. ("product kan nog zo goed zijn! het moet verkoopbaar zijn"). Door de breedte van mijn producten assortiment kan ik voor elk budget een passende oplossing aanbieden."

Mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie tastbare promotie en reclame materiaal kan leveren, twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met mij! info@multipromo.nl

Bekijk ook de site ( www.multipromo.nl) , op de site staan ook leerzame en handige blogs die jullie kunnen helpen je diensten of producten verkoopbaar te maken! GRATIS
Wim, 2012-01-11
( 0 )

Gratis reclame is altijd leuk meegenomen.Ik verzorg paella's en barbecues en kan wel wat reclame gebruiken.

www.de-thuiskokerij.be
w.delvou@telenet.be
Radiohitexplosief.com, 2012-01-12
( 0 )

Hallo wij draaien sinds kort op het internet op www.radiohitexplosief.com wij willen graag een beetje reclame maken kan iemand helpen hoe dat gaat groeten www.radiohitexplosief.com
Bob, 2012-01-26
( 0 )

Http://benjaminnn3.spreadshirt.nl/
http://benjaminnn3.spreadshirt.nl/
Evita, 2012-01-26
( 0 )

Beste mensen
we zoeken lieve leden op onze nieuwe site op www.speed-super.org
we zijn nog druk bezig om op te bouwen maar we houden van gezzelige mensen iedereen is welkom vr groet de medewerkers van de site
Ashley, 2012-01-27
( 0 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Ashley, 2012-01-27
( 0 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Ashley, 2012-01-27
( -1 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Ashley, 2012-01-27
( -1 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Ashley, 2012-01-27
( -1 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Ashley, 2012-01-27
( -1 )


ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige spier-/ zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werven wij fondsen voor onderzoek. Bovendien zetten wij ons in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen wordenEr is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat we ALS ooit kunnen genezen of zelfs maar vertragen. Samen kunnen we die grotere vuist maken, die nodig is in het gevecht tegen deze genadeloze ziekte. Help mee om meer acties te organiseren, meer publiciteit te krijgen of stort een bijdrage op giro 100.000. wil jij mij helpen om geld in tezamelen? Ga dan naar: http://www.alsvrienden.nl/acties/ashley11/Ashley-en-Friends M.V.G Ashley van Leeuwen
Dj peter, 2012-01-31
( +2 )

Kom nu foor gezeleg hijt kom dan bij de http://drenthseboys.nl
Weekend online, 2012-02-18
( +2 )

Ik heb sinds een half jaar een 'bedrijf': "weekend online"(www.weekend-online.tk). Het probleem is dat de site niets opbrengt (wat ook niet de bedoeling is)maar daarom kan ik dus voor niets betalen. Kan iemand mij helpen om gratis reclame te maken?
Bob, 2012-03-01
( 0 )

Www.benjaminnn3.spreadshirt.nl
Casamercado, 2012-03-04
( +1 )

Zoekt u een Appartement in Spanje, aan de costablanca. kom dan kijken bij ons, wij hebben mooie nieuwbouw Appartementen dicht bij het strand en of op Golfresort. Mar Menor -Torrevieja- Muchamiel- Orihuela Costa Met vriendelijke groet, Casamercado.eu

Va 25,000 euro

Emanuel Appartments Emanuel Appartments is een gezellig kleinschalig Appartementen complex gelegen aan de noord-kant van CuraƧao.
Casamercado, 2012-03-04
( +1 )

Www.casamercado.eu
Albert, 2012-03-07
( -1 )

Http://www.4myself.nl/ neem gerust een kijkje uw Erotische HomShop NR.1
Willem, 2012-03-08
( 0 )

Ik heb de ideale manier gevonden om veel kilo's af te vallen op een goede manier. Met het Mentale dieet plan. Je kunt op eenvoudige wijze in een paar stappen 10 kilo afvallen in 2 weken, zonder dat het er binnen no-time bijkomt. Het is ook zeer makkelijk bij te houden. Hier is een link naar de site:

http://www.paypro.nl/producten/Het_Ment ā€¦ /819/20361

Het is een echte aanrader!!
Bhfd, 2012-03-12
( 0 )

Http://www.mijnmaffia.nl/kleineehabbonl.nl
Bhfd, 2012-03-12
( 0 )

Http://www.mijnmaffia.nl/kleineehabbonl.nl
Ema, 2012-03-28
( 0 )

Www.ductdhivas.blogspot.com

de blog voor alle meiden!!!!.
Animaldent, 2012-04-03
( +1 )

Goedendag, Ik ben een bedrijf begonnen op het gebied van gebitsreiniging huisdieren.
IK lees volop mee om ideeen op te doen om mijn bedrijf zo goedkoop mogelijk te promoten. Ik deel nu flyers uit en sta in winkels gratis gebitten te controleren.
By101, 2012-05-21
( +1 )

Hier kom je terecht op een superleuke site! waar elke week een nieuwe WEBSHOW wordt opgezet, je vind er songs, games, videos, blogs en nog veel meer!
je kan zelf je eigen videos sturen naar ons en dan kom je ook op onze site! WORDT NU FAN WANT OVER EEN PAAR WEKEN GAAN WE HET WERELDRECORD VOOR LANGSTE LIVE ONONDERBROKEN WEBCAST PROBEREN TE BREKEN!!! WORDT DUS NU FAN EN MISCHIEN KOM JIJ WEL IN DIE SHOW, OP LIVE VIDEOCHAT! ( iedere fan kan zich dan aanmelden op google + waar je met ons kan chatten!
By101, 2012-05-21
( 0 )

Iedereen die in die chat wil meedoen zal dit profiel moeten volgen: https://plus.google.com/u/0/110631592500280449844/posts je kan ons ook volgen op www.by101.tk en op facebook: http://www.facebook.com/by101.webshow
datum en uur worden nog gemeld:
DE SITE WAAR IK HET OVER HAD IN MIJN VORIGE POST IS DIT: www.by101.tk NEEM ZEKER EEN KIJKJE!!!!
Nami8287, 2012-06-02
( +1 )

Hallo lieve mensen,

Bent uw opzoek naar een radio station waar uw lekker naar alle soorten muziek kan luisteren? waar u verzoekjes kan aanvragen? en lekker kan chatten?

Kom dan naar:http://www.disco-unicorn.tk

Hopelijk zie ik uw daar.
Beau, 2012-06-04
( 0 )

Lieve mensen,

Hoe kan ik mijn potentiƫle doelgroep via advertentie etc bereiken
voor ouderwetse betaalbare en gezonde broodjes in het hartje centrum.

Phoneready.nl, 2012-06-05
( 0 )

Wat een leuk site om te lezen. ben hier terecht gekomen nadat ik mogelijkheden aan het zoeken ben. Ik ben een webshop begonnen in accessoires. Nu merk ik hoe moeilijk het is om bekend te worden. Mijn webshop is http://www.phoneready.nl/ als een van jullie dit lees kom een keer langs de site. Al onze producten worden door getest op kwaliteit. voor alle Apple liefhebbers.
Nasir, 2012-06-13
( 0 )

Hoe maak je eigen reclamen?
4u 2day koeriersdiensten, 2012-06-22
( +1 )

Beste website bezoekers mijn naam is Ricardo Peeters (20) eigenaar van de goedlopende koeriersbedrijf 4U 2Day Koeriersdiensten!

de vraag naar reclame maken en hoe is simpel je doet het eigenlijk nu al door hier jou punt te vertellen aan de medemens, verder helpt een eigen site heel erg goed! zoek op het internet waar je kan adventeren (let op als beginnend ondernemer moet het natuurlijk niet te veel kosten) speur dus goed op internet en blijf opletten.

verder is de juiste mensen kennis hebben natuurlijk erg makkelijk om je verder te brengen in maakt niet uit wat je van plan bent te gaan doen!

zelf heb ik enige tijd geleden mijn koeriersbedrijf opgestart en gaat heel goed een paar grote bedrijven hebben zich bij ons aangesloten zodat wij de transport diensten mogen uitvoeren waar wij natuurlijk erg trots op zijn!

verder ben ik ook bezig mijn eigen interieur design bureau te openen ben hiervoor helemaal afgestudeerd o.a. bouwkunde en mijn masters diploma's voor interior design en op het instituut gezeten met bekende architecten als Hans slim. dit gaat dus ook naast mijn eige koeriersbedrijf op poten worden gebracht! dus dat gaat allemaal erg goed

nu als slotstuk en einde van mijn reclame maken op deze site!

kijk eens op onze koerierssite www.4u2day.nl en indien u een koerier nodig heeft kunt u altijd bellen of vrijblijvend een offerte aanvragen! wij zijn zeer scherp geprijsd en dat blijft zo!!

hou de site ook in de gaten binnekort komt 4U 2Day Interior Design online!!

Met vriendelijke groeten

Ricardo Peeters
4U 2Day Koeriersdiensten
4U 2Day Interior Design
Maffiajoost, 2012-07-12
( 0 )

Kom op www.mijnmaffia.nl/maffiajoost vet leuk maffia spel ook voor meisjes we zoeken nog crew!
Lesley, 2012-08-05
( 0 )

Hallo,

ik heb mijn zus ingeschreven met een wedstrijd omdat ik ziels veel van haar hou en omdat ik vind dat ze het verdient, iedereen verdient een kans niet? en familie is heel belangrijk voor me.. daarmee wil ik alles doen om mij grote voorbeeld deze wedstrijd te laten winnen.
alleen heb ik geen idee hoe ik aan alle mensen de link kan sturen en zeggen dat ze moeten stemmen.. daar mee zouden jullie ( iedereen die dit leest ) me willen helpen deze link door te stuuren , op facebook plaatsen en zeggen dat ze moeten stemmen?
dit is de link : http://www.fotoshootwinnen.nl/portfolio.php?id=35321
links van de foto staat in het wit op het roze 'stem op sarah' daar moet je gewoon op klikken. je moet wel je inloggen op facebook.

alvast bedankt voor de aandacht,
mvg,

lesley
Paola, 2012-08-10
( 0 )

Voor al u (sier)Bestratingen. Beste kwaliteit & voor een betaalbare prijs bel 0631915725 of mail n.kbestratingen@gmail.com


http://nkbestratingen-nl.jouwweb.nl/
Airbrush-jeffrey, 2012-08-28
( 0 )

Wij maken mooie airbrush producten kijk ook eens op:

http://www.airbrushtexel.hyves.nl
Disjockey nvd, 2012-09-05
( 0 )

Intermusics.webnode.nl de radiozender voor jong en oud wij willen geld in gaan zamelen voor 3fm serious request en wij moeten ook in winkels hier en daar reclame hebben dus als een eigenaar zich nuttig wil maken voor het goede doel hang dan even een blaadje ofzo in de winkel en luister mee (niks is verplicht) thx alvast
Casamercado, 2012-10-11
( +1 )

Prachtige woning/villa in Spanje aangeboden in Valencia/ Albetera

http://www.casamercado.eu/ref-cb234/l119

tot snel
Inkt.nl, 2012-10-12
( 0 )

Wij zijn een jong, fris en net bestaan bedrijf.
Wij verkopen alle printersupplies voor uw printer, van origineel tot huismerk. In alle prijsklasses!

Neem snel een kijkje op onze site: www.inkt.nl!
Martin, 2012-11-25
( 0 )

Dit is ook een manier voor mij om gratis reclame te maken, kijk op:

www.goedkopebatterijenkopen.nl
G.e. beveiliging, 2013-01-22
( 0 )

Criminaliteit op het woningsegment stijgt, dit heeft te maken doordat bedrijven zich steeds beter laten beveiligen. G.E. Beveiliging wil dit verminderen. Dit doen wij doordat wij zeer lage tarieven hanteren zodat iedereen zich veiliger kan voelen in zijn/haar leef- en woonomgeving.

Voor meer info www.ge-beveiliging.nl
Graziella, 2013-01-29
( 0 )

Heeft u zin een een gezellig praatje of erotische gesprek kijk dan op:

http://www.sharedpleasure.nl/

Tripta, 2013-02-05
( 0 )

Een reis vinden op internet, maar de weg niet kunnen vinden in de jungle van aanbieders en mogelijkheden? Zoek niet verder!! Surf naar www.tripta.nl , vul uw reiswensen in en ontvang passende offertes in uw mailbox!
Volg ons ook op twitter: @tripta_onlin
Graspol media, 2013-02-20
( 0 )

Voor de startende en doorgewinterde ondernemer is zijn site van groot belang om potentiƫle en bestaande klanten te bereiken. Wij helpen u graag op weg, nemen u bij de hand waar nodig om zo een mooie site neer te zetten. Voor meer informatie of advies op maat kijkt u op onze site: www.graspol-media.nl of belt u 024- 378 38 20.

Graspol Media
Dualcore tablet, 2013-05-27
( 0 )

Ben vandaag met een nieuwe bedrijf gestart. hebben allemaal tablets en telefoons,
zou zeggen kom eens kijken

http://www.dualcoretablet.nl

weer gratis reclame
Dualcore tablet, 2013-05-27
( -1 )

Ben vandaag met een nieuwe bedrijf gestart. hebben allemaal tablets en telefoons,
zou zeggen kom eens kijken

http://www.dualcoretablet.nl

weer gratis reclame
The-dreamstore.com, 2013-07-21
( 0 )

Op zoek naar houten speelgoed, (kinderkamer)accessoires, geboortecadeau's of gewoon de leukste baby-pakjes van Nederland?
www.the-dreamstore.com
Daar slaag je altijd! Voor ieder wat wils in alle prijsklassen!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties!
https://www.facebook.com/thedreamstorecom

Onze prachtige site is gemaakt door http://www.3wcreation.eu/
Stefan, 2013-12-22
( +1 )

Hoi allemaal ik heb voor het eerst een radio zender en wil deze promoten
de link is http://dybnow.dyb.fm/d/ het was wel gratis maar het word al mooi
groetjes Stefan
Bid24-7, 2014-05-19
( 0 )

Extra zakcentje verdienen voor bijvoorbeeld de vakantie?
Verkoop nu je nieuwe of tweedehands spullen op de veilingsite van Bid24-7. Gratis tot een bedrag van ā‚¬25 en ZONDER reclame.
Plaats ook spulletjes voor een goed doel in de speciale categorie: "Het Goede Doel".
Like en deel ook de facebookpagina Bid24-7.

www.bid24-7.net

Bid24-7
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl