X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Adverteren per pixel; simpel en effectief

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van lenin24 lenin24 Auteur op infoyo sinds
05 Februari 2009


Bekijk het profiel van lenin24
Datum: 06-07-2010
Auteur: Lenin24
Adverteersimpel uit Mijdrecht heeft onlangs de Nederlandse variant gelanceerd op het bewezen succesvolle Amerikaanse concept Million Dollar Homepage. Deze eenvoudige en effectieve manier van online marketing, waarbij elk willekeurig bedrijf per pixel kan adverteren, is in de Verenigde Staten succesvol gebleken en krijgt ook in Nederland merkbaar voet aan de grond.

Hoe werkt het?
Geļnteresseerde bedrijven kopen pixels op een website. Deze pixels vormen het gewenste advertentieblok. Hoe meer pixels men koopt, hoe groter de advertentie. De geplaatste advertentieblokken zijn middels trefwoorden gemakkelijk vindbaar voor bezoekers van de website. Adverteren per pixel is een Amerikaans concept en is daar een goedkope en stabiele manier van online adverteren gebleken.

Enkele voordelen
Geplaatste advertenties zijn goed vindbaar in Google. Met een eenmalige minimale investering worden advertentieblokken gedurende 5 jaar vertoond op genoemde website. De huurder van de advertentie kan 24 uur per dag inloggen en het advertentieblok naar wens aanpassen. Uitbreiding van het advertentieblok is te allen tijde mogelijk, mits de ruimte daarvoor beschikbaar is.

Roger Castelijn van Adverteersimpel.nl vertelt enthousiast: “Het concept is eigenlijk even eenvoudig als succesvol. In de Verenigde Staten was deze manier van adverteren onder de naam Million Dollar Homepage booming. Voor een juiste beeldvorming raden wij geļnteresseerden aan ook deze Amerikaanse website te bezoeken. Ons team is ervan overtuigd dat ook Nederland overstag gaat voor deze vernieuwende en commercieel interessante manier van adverteren.”

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl