X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Internet, profileer je onderneming

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 29-07-2010
Auteur: AnnaStaal
Het is altijd lastig om je onderneming dusdanig te positioneren dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Aangezien internet alleen maar belangrijker wordt, is het ook van essentieel belang om je website goed te positioneren.


Er zijn allerlei bedrijven in gespecialiseerd om de onderneming de juiste lading mee te geven. De juiste teksten, vormgeving en daarmee de juiste doelgroep aan te spreken.
Toch zijn veel websites bagger en dit ligt niet altijd aan het bedrijf die de opdracht op zich neemt je onderneming te profileren.

Bij menig ondernemer speelt de flexibele houding dat hij/zij zoveel mogelijk mensen aan wil spreken en daarmee net de plank mis kan slaan. Als je een grote doelgroep hebt, dan moet je deze ook allemaal aan kunnen spreken om ze te bedienen. Maar zo werkt het helaas niet. Je website is – net als je onderneming – aantrekkelijk voor een specifieke doelgroep en deze kan nooit van 20 tot 60 jaar oud zijn, alleenstaanden en gezinnen en noem maar op.

De onderneming die een dergelijk klus aanneemt zal dus met de ondernemer moeten gaan zitten om de juiste mensen aan te spreken en daarna kan hij/zij pas aan de slag. Dit zal de gemiddelde ondernemer niet prettig vinden, het beperkt immers zijn/haar afzetmarkt. Het is niet eenvoudig te overzien dat hij/zij er uiteindelijk meer klanten mee binnenhaalt. Vergelijk een gericht schot met een schot hagel. Waar bereik je uiteindelijk het meest mee?!?

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl