X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Zakelijk / Overige RSS


Raamprostitutie een Nederlands fenomeen
Geplaatst op 24-01-2011 door BibiJann in de categorie Zakelijk / Overige
Ook voor de vrouwen die bewust de stap richting het oudste beroep ter wereld gezet hebben valt het werken in Nederland flink tegen. Dit vanwege het fenomeen raamprostitutie.
Maatschappijk verantwoord ondernemen, MVO
Geplaatst op 17-12-2010 door AnnaStaal in de categorie Zakelijk / Overige
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een fraaie titel voor iets wat ook heel mooi kan worden. Maar dat heeft alleen effect als steeds meer ondernemers ook op een dergelijke manier gaan ondernemen.
Duurzaam Ondernemen
Geplaatst op 01-12-2010 door Coolbody in de categorie Zakelijk / Overige
Iedereen heeft het erover duurzaam ondernemen, maar wat houdt duurzaam ondernemen daadwerkelijk in? Duurzaam ondernemen staat voor zoeken naar het evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Duurzaam ondernemen...
Zakelijk social media organiseren
Geplaatst op 08-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Zakelijk / Overige
Dat social media belangrijk is voor een onderneming zal niemand meer trachten te weerleggen. Maar dat neemt niet weg dat je het ook allemaal moet organiseren, wil je het nog kunnen behappen.
Met LED naar een beter milieu en een lagere energie rekening
Geplaatst op 05-10-2010 door Brug8 in de categorie Zakelijk / Overige
Econe is een bedrijf dat zich toelegt op advisering en en levering van energiebesparende verlichtingsoplossingen. Een en ander met een full service concept. Dit concept komt erop neer dat Econe de huidige situatie, op het gebied van verlichting, bij de...
Heilssoldaten trek ten strijde.
Geplaatst op 22-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Overige
Het is me ten ore gekomen dat de legerzaal niet meer vol is.En daar moet ik dit artikel aan wijden, want dat kan niet.Broeders en zusters de tijd is daar om de handen ineen te slaan.
Morgen is voor mij de grote dag.
Geplaatst op 20-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Overige
Ja mensen het is zover, morgen gaan we naar de orth. schoonmaker.En nu maar hopen dat mijn voeten en enkels vocht vrij zijn.En de orth. schoenmaker kan beginnen.
Gekneusde ribben.
Geplaatst op 11-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Overige
Hier weer even een kort artikel over mij,die weer even niet uitkeek en jawel,daar lag ik op de grond, en deed me geweldig zeer.
In de tuin,waarheden helder als glas.
Geplaatst op 08-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Overige
Hier ook weer zon stukje wat ik terug gevonden heb,en u allen ervan mee wil laten genieten, en hoop dat u dat ook doetEn ik hoop dat u er smakelijk om kunt lachen.
Wie is de schuldige aan de rotzooi in deze werel, God of wij zelf?
Geplaatst op 01-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Overige
Voor mij is er maar één schuldig, dat zijn we zelf de mens,En niemand anders, omdat we ons verstand niet gebruiken.En omdat we landen onderling elkaar niet respecteren.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl