X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zakelijk social media organiseren

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 08-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Dat social media belangrijk is voor een onderneming zal niemand meer trachten te weerleggen. Maar dat neemt niet weg dat je het ook allemaal moet organiseren, wil je het nog kunnen behappen.


Begin met het in beeld brengen waar jij een rol in wilt spelen met je onderneming. Er is zoveel en gericht de doelgroep opzoeken is belangrijk, anders zie je enig moment door de bomen het bos niet meer.
Dit nog los van de tijd die je kwijt bent met nutteloos getwitter, bloggen of anderszins.
Maak hiervoor een lijst van wat er is, de overheidsinstantie Syntens heeft hier een goed boekje voor. Dit boekje en het bekijken op internet kan je vervolgens ook gebruiken om te overzien welke vormen aansluiten bij de doelgroep. Bedenk daar vervolgens een plan voor, kijk ook naar de voorbeelden, wat je gaat doen.
Als je bijvoorbeeld wilt gaan bloggen moet je wel een plannetje hebben waar dat bloggen over moet gaan. Wil je aangeven hoe je tegen zaken aankijkt, wil je over je product of dienst bloggen of wil je de actualiteiten aan de kaak stellen. Wat vind je leuk en wat heeft zin, dat zijn zaken die je je vervolgens af moet vragen.

Als je in kaart hebt gebracht waar je actief mee wilt zijn is het goed zo eenduidig mogelijk naar buiten te treden. Foto, logo, kleurgebruik … hoe eenduidiger het is, hoe meer herkenbaar en dat is nu net de bedoeling als het om promotie van je bedrijf gaat.

Wees voorzichtig met wat je gaat doen, mogelijk schep je andere verwachtingen dan je kunt waarmaken.

Reacties op dit artikel
An | social media, 2011-10-24
( 0 )

Social Media staat bij de meeste bedrijven echt nog in de kinderschoenen. De early adapters zijn wat verder met social media. De meeste ondernemers echter zijn nog in een experimentele fase of hebben zich voorgenomen niet aan Social media te doen. Jammer. Het is goed dat er in dit soort blogs aandacht is over de do's en don's van Social media
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl