X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Duurzaam Ondernemen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Coolbody Coolbody Auteur op infoyo sinds
12 Juli 2010


Bekijk het profiel van Coolbody
Datum: 01-12-2010
Auteur: Coolbody
Iedereen heeft het erover duurzaam ondernemen, maar wat houdt duurzaam ondernemen daadwerkelijk in? Duurzaam ondernemen staat voor zoeken naar het evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Duurzaam ondernemen is afgeleid van het begrip duurzame ontwikkeling waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het hier en nu maar ook met toekomstige generaties. Duurzaam ondernemen hangt nauw samen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De bedrijven die aan duurzaam ondernemen meewerken heten `groene bedrijven’. Deze bedrijven worden krijgen een goed imago. De bedrijven investeren in `groene projecten’, gebruiken milieuvriendelijk opgewekte stroom, proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Dit alles gaat soms wel ten koste van de opbrengsten. Hierdoor zijn er tegenstanders van duurzaam ondernemen.

De overheid stimuleert het duurzaam ondernemen met subsidies. Daarnaast zijn er tal van programma’s op televisie over duurzaam ondernemen. Een voorbeeld hiervan is op de regionale televisiezender RTV OOST.
TV OOST heeft het programma `Made in Overijssel’ in dit programma nemen duurzame ondernemers het tegen elkaar op. De ondernemer met het beste idee wint een prijs. Deze moet de prijs echter wel investeren in het groene bedrijf.

`Made in Overijssel’ werkt samen met Saxion, hierdoor probeert Saxion een steentje bij te dragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Een aflevering van `Made in Overijssel’ is opgenomen in Het Ondernemerspunt (te Deventer).
Deze aflevering was te zien op maandag 18 oktober 2010 op RTV OOST, de spreker Harrie van Bommel praat over de duurzame bedrijven van die week.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl