X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Tips bij het vinden van een passend bedrijfspand

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Maria01 Maria01 Auteur op infoyo sinds
30 Augustus 2011


Bekijk het profiel van Maria01
Datum: 28-08-2017
Auteur: Maria01
Wanneer je als organisatie een flinke groei hebt doorgemaakt zal de drang om te verhuizen naar een groter bedrijfspand steeds verder toenemen. Het vinden van een geschikt bedrijfspand is echter niet eenvoudig. Heeft een bedrijfspand voldoende kantoorruimte? Is er voldoende ruimte om kantoorartikelen of je voorraad in op te slaan? Hoe zit het met de ruimte voor het gebruik van verschillende machines binnen het kantoorpand? Enzovoorts. In dit artikel geven we je een aantal tips bij het vinden van een passend bedrijfspand. Er zijn op internet verschillende organisaties te vinden die je kunnen helpen bij het vinden van kantoorruimte.

Toegankelijkheid van een bedrijfspand

Allereerst is het bij het zoeken naar een geschikt bedrijfspand belangrijk om te letten op de toegankelijkheid van het pand. Is het voor je medewerkers eenvoudig om bij het pand te komen, of is er nauwelijks ruimte voor autoís? Let ook op de aanwezigheid van een bus-, tram- of treinhalte voor mensen die met het openbaar vervoer naar je bedrijfspand komen.

Een bedrijfspand aan een drukke weg heeft niet alleen het voordeel dat deze makkelijk te bereiken is. Denk ook aan de mogelijkheid om een vlaggenmast voor het pand te zetten! Zo heb je een goedkope vorm van marketing, die een grote groep mensen bereikt.

Ruimte binnen het bedrijfspand

Een ander belangrijk punt is de ruimte binnen het bedrijfspand en de manier waarop de beschikbare ruimte is ingedeeld. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijfspanden die aan de binnenzijde meerdere pilaren hebben staan, wat het lastig maakt om bureaus tegen elkaar aan te schuiven. Anderzijds kunnen deze pilaren of kleine muurtjes de ruimte breken, wat het bedrijfspand iets gezelliger en huiselijker maakt. Voordat je een bedrijfspand huurt of koopt is het aan te raden om voor jezelf een indeling te maken op basis van de plattegrond. Zo zie je meteen of er voldoende ruimte beschikbaar is voor je bedrijfsactiviteiten.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl