X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Zakelijk / Rechtsvormen RSS


Ondernemingen en rechtsvormen
Geplaatst op 01-12-2010 door Coolbody in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
Wie een onderneming start, moet een rechtsvorm kiezen. In Nederland kan een ondernemer een keuze maken uit negen rechtsvormen. Deze negen rechtsvormen zijn op te splitsen in twee hoofdgroepen, rechtsvormen met rechtspersoon en rechtsvormen zonder...
Een homo is een gewoon mens, zoals u en ik.
Geplaatst op 15-10-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
En daarom vind ik het gemeen, dat ze zů gepest worden.Ook dat ze soms aangevallen worden,en in elkaar worden geslagen, niet te begrijpen.
Je denkt dat de politie je vriend is, nu vergeet het maar.
Geplaatst op 15-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
U weet allen dat ik uit een probleem wijk weg kom, nu dan zal ik u iets vertellen over onze vrienden in het blauw.In plaats dat je wordt geholpen, ben je de dader.
Leger zonder wapenen, het Leger Des Heils.
Geplaatst op 14-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
Hier is een leger dat niet met wapens, maar met woorden komt.Om de mensen erop te wijzen, dat als we wat willen,elkaar beter moeten respecteren en moeten weten dat er een God is.De Schepper die deze planeet voor alle mensen geschapen heeft,En wilde dat...
De zorg onder druk.
Geplaatst op 10-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
Door al die negatieve berichten, van wat er in sommige tehuizen gebeurt,moeten wij er toch even stil bij blijven staan,dat niet iedere verpleger en verpleegsters zo zijn.Maar hard werkende mensen.
Miljonairs en miljodairs laat je hart eens spreken.
Geplaatst op 02-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
De tijd is gekomen dat jullie ook eens wat doen,kom uit die luie stoel, laat zien dat jullie ook wat willen doen.Wat is een miljoen voor jullie, een beetje zakgeld.Maar voor hen leven.
Miljonairs en miljodairs laat je hart eens spreken.
Geplaatst op 02-09-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
De tijd is gekomen dat jullie ook eens wat doen,kom uit die luie stoel, laat zien dat jullie ook wat willen doen.Wat is een miljoen voor jullie, een beetje zakgeld.Maar voor hen leven.
Idee voor de K.N.V.B.
Geplaatst op 27-01-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
Ik heb een idee, die goed voor de clubs en K.N.V.B. zouden zijn.Want er is altijd wat bij de wedstrijden, ervoor of onder en veel vernielingen, en dat kan anders.Ik hoop dat ik mijn mening goed duidelijk kan maken, en dat de mensen er wat in zien.
Onschenbaarheid der Oranjes opheven.
Geplaatst op 22-01-2010 door Champ3 in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
Dit zou ik nooit hebben gedurft om op te schrijven, en aan het publiek der Nederlanden bloot te geven,maar ze laten ons geen keus, en daarom dit artikel.Waarom heeft prinses maxima twee nationaliteiten, een Nederlands en Argenteins paspoort.
Kamer van Koophandel in de fout
Geplaatst op 29-07-2009 door Jair in de categorie Zakelijk / Rechtsvormen
De Kamer van Koophandel is een dienstverlenende instantie en verricht in dat kader diensten die belast zijn met omzetbelasting. In dat kader hebben zij verkeerde tarieven gepubliceerd, waarin geen omzetbelasting was begrepen.

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl