X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Digitale kunstgalerie Digital Artwork opent haar virtuele deuren

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van lenin24 lenin24 Auteur op infoyo sinds
05 Februari 2009


Bekijk het profiel van lenin24
Datum: 06-07-2010
Auteur: Lenin24
Art director Sjoerd Smit heeft onlangs zijn digitale kunstgalerie Digital Artwork geopend. Voor zowel particulieren als bedrijven presenteert deze online kunstgalerie kunst op aluminium. De website van Digital Artwork is zeer toegankelijk en de werken zijn uniek en betaalbaar. De gehele maand mei krijgt elke bezoeker van de website 15% korting op alle aankopen.

Digital Artwork verkoopt werken van grafisch vormgevers, digitaal kunstenaars en fotografen. De veelzijdige collectie van meer dan 150 kunstwerken wordt afgedrukt op een plaat aluminium met een speciale oppervlaktebehandeling. Door deze aluminium ondergrond krijgt elk kunstwerk, afhankelijk van het interieur, een moderne, strakke en tijdloze uitstraling. De werken bevatten geen lijst, maar hebben een vrijgelaten, onbedrukte aluminium rand. Van ieder werk worden 100 exemplaren verkocht en zijn in diverse formaten verkrijgbaar.

Initiatiefnemer en art director Sjoerd Smit vertelt enthousiast: “Samen met mijn compagnon en grafisch vormgever Thom Bouman willen we het kopen van kunst voor een groot publiek toegankelijk maken. We zijn ervan overtuigd dat daarin nog een hoop winst is te boeken. Onze prijzen zijn laag, omdat wij geen fysieke winkel hebben. Kunstwerken van Digital Artwork zijn uniek, nergens anders te verkrijgen en al te koop voor 150 euro. Kunst voor ieder budget, dat is ons motto.”

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl