X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Netwerken, leuk of noodzakelijk kwaad

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 15-10-2010
Auteur: AnnaStaal
De een vindt het hartstikke leuk en de ander vindt het dramatisch, maar feit is dat netwerken erg handig kan zijn. Als ondernemer sta je er ook nog vaak alleen voor, wat het wel eens lastig kan maken.


Als je netwerken leuk vindt, dan kan je je lol op. Er zijn overal in het land netwerkbijeenkomsten. Variërend van een lunch, diner, borrel, workshopachtige constructie. Kan je het met iets combineren, dan zijn mensen eerder geneigd om toch te gaan, dan alleen de bekende borrel met een hoog “blabla” gehalte.

De man of vrouw die er niet echt op zit te wachten wil het zo functioneel mogelijk inrichten. Steek je er ook nog iets van op, bijvoorbeeld gekoppeld aan een workshop of iets dergelijks, dan kom je het netwerkuurtje ook nog wel door. Er valt immers genoeg om over te praten. Echter een netwerkborrel waar alleen maar te borrelen valt, is voor degene die er niet goed in is en het ook niet leuk vindt, vaak een ramp. Er wordt over koetjes en kalfjes gesproken en de een pocht nog meer dan de ander.

Ben dus selectief met je tijd als je gaat netwerken. Kijk goed naar het programma, de kosten en de duur. Soms zie heel gerichte netwerkborrels met vakgenoten en je moet je dan afvragen of dat het voor je is, of juist wel. Met ander woorden, bekijk een uitnodiging goed en beslis op basis van de informatie of je het als toegevoegde waarde ziet.

Functioneler zijn de netwerklunches en –diners. Je moet immers toch eten en de kans dat je dan een wat serieuzer gesprek aan tafel kunt voeren is groter. Er zijn verschillende initiatieven die met dit soort events werken. Maar hoe dan ook, zorg dat je weet waar je naar toe gaat, dat kan je een hoop ergernis en mogelijk geld besparen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl