X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Zakelijk" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een kritiek op je scenario laten doen, bij wie kan dat ?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Unver Unver Auteur op infoyo sinds
05 Februari 2011


Bekijk het profiel van Unver
Datum: 13-03-2011
Auteur: Unver
Ik ben al een tijdje bezig met het schrijven van verhalen voor films en ben ook begonnen met het zoeken van een Agencie uit America. Ik hadmijn verhaal klaar en stuurde hem op naar Hollywood. Tot mijn verbazing kreeg ik een bericht, dat ze het verhaal wel mooi vonden. Ik moest een aantal paginas opsturen, die zouden door een evaluatieproces gaan - binnen vier dagen zou ik wat horen. Ik kreeg te horen dat ik mijn hele verhaal op moest sturen en dat heb ik gedaan. Ik moest een aantal dingetjes nakijken en heb een kritiek aan moeten vragen, wat verplicht is inAmerica.     

Een Kritiek :

een kritiek is iets wat verplicht is in America, of het hier zo is ?, weet ik eigenlijk niet. Ik had hier en daar wat rondgevraagd en kwam uiteindelijk bij iemand terecht die mij kon helpen. Hij wilde weten, met welk bedrijf ik werkte en heb hem dat laten weten. Hij was zelf ook bezig met een verhaal, dus dat kwam goed uit, of het wat is geworden weet ik niet. Ik mijn verhaal opgestuurt en laten controleren; er werd vertelt dat ik het wat mooier moest maken, om het tot een ‘A’ concept te schrijven. 
 

Third party kritiek :

na dit te hebben gedaan, moest ik een ‘Third - Party - Critique’ hebben om vervolgens aan een ‘Screenplay Agent’ gekoppeld te worden. Het is me uiteindelijk gelukt om mijn doel te bereiken; ik ben aan het werken met een agent, die voor mij het scenario aan het verkopen is in de U.S.

Dus heeft iemand vragen ?, stuur gerust een email naar : nuhunver@yahoo.com en ik zal je zo spoedig mogelijk te woord staan.

Veel succes!    

Reacties op dit artikel
Letteke, 2011-03-14
( 0 )

Hoi Unver,
Wat super leuk dat het allemaal gelukt is, weet niet of je voor een geschreven verhaal een patent aan moet vragen om te voorkomen dat een ander er met je verhaal vandoor gaat?, zul je al wel gedaan hebben maar toch!.
Wens je veel succes.
Elias
Petertje pan, 2011-03-14
( 0 )

Wat is een kritiek en naar wie in Hollywood heb je het nou opgestuurd=
Unver, 2011-03-16
( 0 )

Heb ik gedaan.

Een kritiek is verplicht. Je moet je verhaal na laten kijken op dingen die je kan verbeteren. Naar wie ik um heb opgestuurd Writers literarly Agencies, maar nemen op het moment geen cliénten meer aan geloof ik.
Jester, 2011-03-18
( 0 )

Hoi Unver,
Writers literarly Agencies staat niet goed aangeschreven. Helaas willen ze geld van je hebben en dan doen z eniets meer voor je. Is dat jou ook overkomen? Lees er hier meer over:

http://bioniclady.com/index.php?option=com_content&view=article&id=69:writers-literary-agency-scam-alert&catid=36:editorials&Itemid=60
Unver, 2011-03-20
( 0 )

Nee mij niet ! Ik werk met een Agent, die voor mij een verhaal aan het verkopen is. Ik heb wel eens gezien, dat er verhalen over hun staan geschreven op internet, maar mij behandelen ze normaal dus. Ik mag ze ‘heel’ graag.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl